3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Ontstoppingsbedrijf Arnhem

Wij beëindigen al uw verstoppingen!

Ontstoppingsbedrijf Arnhem

Ontstoppingsbedrijf Arnhem? Heeft u een ontstoppingsbedrijf in Arnhem nodig voor het verhelpen van een verstopping?

Onze loodgieters helpen u graag en kunnen alles ontstoppen wat er op het riool aangesloten is. Daarnaast staan wij voor u klaar bij leidingbreuken, verzakkingen in het riool, rioolinspecties en/of rioolvervangingen.

Wilt u dat Ontstoppingsbedrijf Arnhem u komt helpen? Bel dan om een afspraak te maken naar 026 301 22 82.

Werkgebied Ontstoppingsbedrijf Arnhem

Wij zijn werkzaam in Arnhem en omstreken. Het maakt voor ons niet uit of u net buiten Arnhem woont. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Wij komen u zo snel mogelijk helpen met uw verstopping.

Bent u op zoek naar een loodgieter in Arnhem? Maak dan snel een afspraak bij Ontstoppingsdienst Arnhem via 026 301 22 82.

Werkzaamheden Ontstoppingsbedrijf Arnhem

Het maakt Riool Ontstoppingsbedrijf Arnhem niet uit wat het probleem is. Wij kunnen u helpen met alles wat te maken heeft met het riool. 

Onze werkzaamheden bestaan uit het oplossen van: verstoppingen, leidingbreuken, verzakkingen, rioolinspecties of rioolvervangingen.

Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping? Of wilt u dat wij uw afvoeren preventief komen reinigen? Neem dan snel contact op via  026 301 22 82.

Spoed

Heeft u met spoed een Ontstoppingsbedrijf in Arnhem nodig? Riool Ontstoppen Arnhem staat 24/7 voor u klaar. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor verstoppingen die direct verholpen moeten worden. 

Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Bel dan nu 026 301 22 82.

Hardnekkige verstoppingen

Heeft u last van een hardnekkige verstopping? En bent u hiervoor op zoek naar een Ontstoppingsbedrijf in Arnhem? Onze loodgieters staan gereed!

Onze vakmannen hebben veel kennis en ervaring. Zo kunnen wij uw verstopping snel en effectief verhelpen. Het maakt onze loodgieters niet uit waar de verstopping zich bevindt in de afvoer. Elke verstopping kan door ons verholpen worden.

Heeft u vaker last van verstoppingen? Dan is de kans groot dat er iets in de afvoer zit wat voor een blokkade zorgt. Wij raden u aan om een loodgieter langs te laten komen voordat er grotere schades ontstaan. De vakmannen van Ontstoppingsdienst Arnhem kunnen het probleem voor u oplossen.

Wilt u een afspraak maken met een ervaren loodgieter van Riool Ontstoppen Arnhem? Neem dan contact op via 026 301 22 82.

Ontstoppingsbedrijf Arnhem met betaalbare tarieven

Heeft u een Ontstoppingsbedrijf in Arnhem nodig? En bent u hierbij op zoek naar een loodgieter met betaalbare tarieven? Goed nieuws, wij werken altijd tegen zeer betaalbare tarieven doordat wij oplossingsgericht werken.

Niemand houdt van vervelende financiële verrassingen achteraf. Dat snapt Riool Ontstoppen Arnhem heel goed. Daarom maken wij van te voren altijd eerst een prijsopgave met de benodigde werkzaamheden en de bijbehorende kosten. U weet hierdoor precies wat u kunt verwachten. Wij gaan ook pas aan de slag wanneer u akkoord heeft gegeven op de prijsopgave.

Wilt u iets vragen over de tarieven? Of heeft u iets anders wat u wilt bespreken? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Arnhem via 026 301 22 82.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Arnhem helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Arnhem? Riool Ontstoppen Arnhem staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Arnhem.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Arnhem? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Arnhem!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Arnhem

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Arnhem?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Arnhem via 026 301 22 82. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 026 301 22 82

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Arnhem?

De prijzen van Riool Ontstoppen Arnhem zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Arnhem komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Arnhem?

Ontstoppingsdienst Arnhem ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Arnhem verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Arnhem helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Arnhem bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Arnhem inschakelen? Neem gerust contact op via 026 301 22 82.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Arnhem en omstreken. Waar u ook woont in Arnhem, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Spijkerkwartier, Presikhaaf, Klarendal, Velperweg, Schaarsbergen, Malburgen, Elderveld, De Laar of Rijkerswoerd. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 026 301 22 82 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Arnhem zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Arnhem op 026 301 22 82.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Arnhem? Neem gerust contact op via 026 301 22 82.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Arnhem op 026 301 22 82.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Arnhem was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

HCM Arnhem

Riool Ontstoppen Arnhem is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst. 

Dennis

Pathé Arnhem

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Arnhem.

Esther

Rijnstate Arnhem

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Arnhem is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button