3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Loodgieter Arnhem

Wij beëindigen elke verstopping!

Loodgieter Arnhem

Loodgieter Arnhem? Heeft u een verstopping in de wc of een gootsteen? Of heeft u last van een verstopping in een andere afvoer? Dan bent u aan het goede adres.

Het maakt ons niet uit waar de verstopping zit. Loodgietersbedrijf Riool Ontstoppen Arnhem kan elke verstopping verhelpen! Daarnaast beschikken wij over de kennis en ervaring om riolering te inspecteren, aan te leggen, en te vervangen.

Heeft u een Loodgieter Arnhem nodig? Bel dan snel Riool Ontstoppen Arnhem via 026 301 22 82.

Loodgietersbedrijf Arnhem

Arnhem en omgeving is het werkgebied van Riool Ontstoppen Arnhem. Het is verder niet van belang waar u woont, wij hanteren geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u een loodgieter zoekt in Arnhem Noord, Oost, Zuid, West of het Centrum, wij kunnen binnen een mum van tijd bij u zijn om u te helpen met uw verstopping of andere werkzaamheden aan de riolering.

Wilt u een afspraak met één van onze loodgieters? Neem dan contact op via 026 301 22 82 om uw klus te bespreken.

Tarieven loodgietersbedrijf Arnhem

De kosten zijn afhankelijk van de benodigde arbeidsuren, het gebruik van machines, en de uitvoering van eventuele inspecties of reparaties.

Om ervoor te zorgen dat u precies weet waar u aan toe bent stellen wij van te voren een prijsopgave op. Hier staan alle kosten duidelijk op beschreven. Zo komt u niet voor vervelende financiële verrassingen te staan.

De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord heeft gegeven op de prijsopgave. Het starttarief dat wij hanteren is 97,50 euro. Het onderzoek en 30 minuten arbeid is hierbij inbegrepen. U kunt hier het overzicht van onze tarieven bekijken.

Heeft u de hulp nodig van een Loodgieter in Arnhem? Onze ervaren vakmannen staan tot uw dienst! Neem contact op met Riool Ontstoppen Arnhem via 026 301 22 82.

Riool Ontstoppen Arnhem

Heeft u een stinkende afvoer in uw gootsteen, douche of toilet? Of stroomt het water slecht weg? Dan is er waarschijnlijk ergens in de afvoer een verstopping aan het ontstaan.

Niemand zit te wachten op een toilet dat overstroomt of een douche waarbij het water tot de enkels komt. Wanneer dat toch het geval is, moet dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost worden. Op zo’n moment kunt u op onze Loodgieter in Arnhem rekenen. Wij kunnen uw afvoer en riool ontstoppen zodat het water weer normaal wegstroomt.

Onze ervaren loodgieters kunnen het meestal direct voor u oplossen. In sommige gevallen ligt de oorzaak van de problemen bij de buren of bij de gemeente Arnhem, dan kan het wat langer duren om de verstopping te verhelpen.

Wilt u uw riool laten ontstoppen door onze ervaren loodgieters? Bel dan naar 026 301 22 82.

WC Ontstoppen Arnhem

Heeft u last van een verstopte wc? En bent u hiervoor op zoek naar een loodgieter in Arnhem? Dan bent u aan het juiste adres. Riool Ontstoppen Arnhem helpt u graag.

Door een verstopping in de afvoer van de wc blijf het water staan of loopt het langzaam weg. Dit kan erg vervelend zijn wanneer dit gepaard gaat met een nare lucht of drijvende uitwerpselen. Dan wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk opgelost wordt. Er is niemand die gaat wachten op een wc die overstroomt.

Onze loodgieter in Arnhem begrijpt dit heel goed en kan u met spoed helpen. Zo is uw probleem binnen no-time opgelost. Wij zijn te bereiken op 026 301 22 82.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Arnhem helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Arnhem? Riool Ontstoppen Arnhem staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Arnhem.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Arnhem? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Arnhem!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Arnhem

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Arnhem?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Arnhem via 026 301 22 82. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 026 301 22 82

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Arnhem?

De prijzen van Riool Ontstoppen Arnhem zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Arnhem komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Arnhem?

Ontstoppingsdienst Arnhem ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Arnhem verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Arnhem helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Arnhem bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Arnhem inschakelen? Neem gerust contact op via 026 301 22 82.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Arnhem en omstreken. Waar u ook woont in Arnhem, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Spijkerkwartier, Presikhaaf, Klarendal, Velperweg, Schaarsbergen, Malburgen, Elderveld, De Laar of Rijkerswoerd. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 026 301 22 82 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Arnhem zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Arnhem op 026 301 22 82.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Arnhem? Neem gerust contact op via 026 301 22 82.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Arnhem op 026 301 22 82.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Arnhem was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

HCM Arnhem

Riool Ontstoppen Arnhem is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst. 

Dennis

Pathé Arnhem

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Arnhem.

Esther

Rijnstate Arnhem

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Arnhem is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button